Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Hilton)
Wiking
Harry, dzentelmen publicznie nie informuje kto ile jest mu winien....
To juz twoja druga wpadka... nie pukaj do mnie jak tak dalej pójdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NAV z racji tego, iż dysponuje pieniędzmi Państwowymi ma wgląd do każdej instytucji która umożliwi Mu sprawdzenie danego delikwenta...jeżeli jest taka potrzeba... .
I niema to znaczenia ..czy jest to bank-/-bankomaty-/ czy linie lotnicze-listy pasażerskie...
Po prostu.... wchodzi na stronę rządową gdzie po D-nr...lub F-nr. sprawdza danego obywatela...
A tam jak na dłoni wyświetla się jego obecne położenie...
I uwierzcie lub nie ... ten system nie jest zaprojektowany przeciwko nam międzynarodowym pracownikom najemnym ...
A przeciwko własnym Norweskim Obywatelom , którzy wbrew pozorom są MISTRZAMI w kombinowaniu jak ominąć urząd skarbowy i wyciągnąć ile się da pieniędzy z instytucji które takimi pieniędzmi dysponują ...

A... że przy okazji stosuje te metody i przeciwko nieudolnym kombinatorom z Europy Wschodniej i Środkowej...
no cóż
TAKIE ICH PRAWO...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Harry ok też znam te przypadki.Ja jestem tu 6 lat,i nauczyłem się i przyjąłem i zrozumiałem ich zasady i rozumiem nas polaków ale w tym i w wielu innych przypadkach nie popieram tego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
Harry, dzentelmen publicznie nie informuje kto ile jest mu winien....
To juz twoja druga wpadka... nie pukaj do mnie jak tak dalej pójdzie

ale to MNIE SĄ WINNI . i jestem w głębokim bólu
jak będziesz takie wpadki wyliczać to nici z imprezy bo lista będzie długa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Gabriel,jakieś "bany" o tobie chodziły.To ciekawe co napisałeś.Myślę,że i tak może być,jeśli chodzi o NAV.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
to co napisał gabriel OK.ale nav nie robi tego z góry na dół jak leci w stosunku do każdego tylko wyrywkowo albo w razie jakichs podejrzeń
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a szkoda, bo moze by mi pilnowali kiedy mam dni płodne, dzwonili i uprzedzali opłaciłoby sie im , w koncu pilnowaliby zeby kasy nie zapąłcic jakiejś tam Polce ze urodzi dziecko w ich kraju
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
Hilton napisał:
a szkoda, bo moze by mi pilnowali kiedy mam dni płodne, dzwonili i uprzedzali opłaciłoby sie im , w koncu pilnowaliby zeby kasy nie zapąłcic jakiejś tam Polce ze urodzi dziecko w ich kraju

no przecież im zależy na przyroście naturalnym
pewnie by cie z miejsca wprowadzili w błąd
no chyba że ten barneverwet podkabluje że jesteś be
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Przecież to jest bardzo racjonalne i proste.Srednio jest o ok 6-7 tys złotych.Piszę w złotówkach bo przecież chodzi tu o osoby które ślą,jeżdzą,siedzą,wysyłają,wydają,korony norweskie w polsce.Zasiłek.A czy polski urząd pracy nawet pomniejszmy tę kwotę osiem razy 800 zł zgodzi się aby bezrobotny na tym zasiłku wyjechał za granicę na dwa tygodnie.Za dwa dni odbiorą mu możliwość pobierania tej państwowej kasy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Albert Einstein

Ważne jest by nigdy nie przestać pytać. Ciekawość nie istnieje bez przyczyny. Wystarczy więc, jeśli spróbujemy zrozumieć choć trochę tej tajemnicy każdego dnia. Nigdy nie trać świętej ciekawości. Kto nie potrafi pytać nie potrafi żyć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok